لیدر جنبش عرفانی، علمی ری استارت در تازهترین پیام توییتری خود، از “خاندان پهلوی”، “خمینی” و “آدولف هیتلر” تحت عنوان «بزرگترین یهودی ستیزان جهان» یاد کرده است.
سید محمد حسینی در مضمون پیام خود با اشاره به موضوع هولوکاست (کشتار یهودیان در دوران جنگ جهانی دوم)، دفاع رضا شاه پهلوی بنیان گذار سلسله پهلوی از مواضع آدولف هیتلر را اشتباه بزرگ وی خوانده و رژیم محمد رضا پهلوی و روح الله خمینی را ادامه دهندهی این تفکر ناصحیح و ضد یهودی دانسته است.
توییت لیدر ری استارت شب گذشته ۱۸ دی ماه در حالی منتشر شد که نظام حاکم بر ایران از بیم آغاز دوباره چالشهای طرفداران ری استارت و رسانهای شدن روش مبارزاتی آنها، نامهی محرمانهای به حراست سازمانها و نهادهای تابعه خود ارسال کرده و در آن خواستار سکوت کامل قوای نظام در برابر “جنبش ریاستارت” و لیدر این جنبش، “سید محمد حسینی” شده است تا به گفتهی آنها “از هر گونه اقدامی که منجر به رسانهای شدن نام این شخص میشود جلوگیری به عمل آید.”
محمد حسینی در ادامهی پیام توییتری خود، به مردم ایران و طرفدارانش در سراسر جهان وعده داده است که پس از سرنگونی نظام مافیایی جمهوری اسلامی، نام کشور را از “ایران” به “پرشیا” تغییر داده و [به تعبیر او] حکومت امپراطوری کوروش و شکوه و عظمت را به وطن بازگرداند.
جنبش ری استارت به رهبری سید محمد حسینی درحالی دومین سال حیات خود را سپری میکند که همچنان از جانب رسانههای مطرح فارسی زبان تحت شدیدترین تحریمها و بایکوت خبری قرار گرفته است.
چالش “کف دست” نخستین حرکت سیاسی طرفداران آن در فضای مجازی بود که در ادامه به اقدامات عملی در بستر شهرهای ایران تحت عناوینی چون “چالش رنگ”، “بمب صوتی”، “چالش سنگ” و “چالش آتش” انجامید.
همزمان با این اقدامات که لیدر ری استارت بارها از آن تحت عنوان “فرمول قورباغه آب پز” یاد کرده است، موج کم سابقهای علیه طرفداران نظام حاکم و اماکن دیپلماتیک آنها در خارج از مرزهای ایران به راه افتاد و در نتیجه، اماکن تحت اختیار جمهوری اسلامی در اقصی نقاط جهان با آلاتی نظیر “سنگ، رنگ و آتش” به چالش کشیده شد.
سبک نوین مبارزاتی این جنبش چنان تاثیر گذار بود که تظاهرات ضد گرانی دیماه ۹۶ را به عامل تغییر رژیم مبدل ساخت و به بیش از ۱۴۰ شهر ایران کشاند.
در این هنگام شورای امنیت سازمان ملل به درخواست آمریکا نشستی فوق العاده به منظور توبیخ نظام ایران به دلیل برخورد خشن و تضییع حقوق مخالفان برگزار کرد. غلامعلی خوشرو، نماینده جمهوری اسلامی در شورای امنیت «جنبش ری استارت» به رهبری «سید محمد حسینی» را عامل کلیدی تظاهرات خواند و گفت:
“دست عناصری از خارج ایران از جمله تحریک کنندگانی که مقر آنها در آمریکاست دیده شد که شامل تحریک به خشونت از جمله تشویق و آموزش مردم برای به کارگیری کوکتل مولوتوف و تصرّف انبارهای مهمات و توسّل به قیام مسلحانه میشد.”
اشارهی او به چالش آتش جنبش ری استارت بود که در تظاهرات دیماه ۹۶ به اوج خود رسید و در نتیجه آن صدها پایگاه بسیج، حوزه علمیه، خودروهای گشت پلیس و نهادهای فوق امنیتی سپاه پاسداران به آتش کشیده شدند.
اکنون چنین پنداشته میشود که برداشت “جلیقه زردهای فرانسه” از روش موسوم به “آنتروپی” ریاستارتیها، منجر به اقدامات مشابهی نظیر آتش زدن اماکن دیپلماتیک، رنگ آمیزی خودروهای دولتی و ساختمانهای وابسته در فرانسه شده است.
آقای حسینی پیشتر نیز گفته بود که دیگر اپوزیسیونها همصدا با برخی جناحهای داخل نظام تلاش میکنند تا علّت قیام و خیزش مردم ایران، برای ملتهای جهان «شکم و پول» تعبیر شود.
در همین راستا بحث بر سر دفاع “رضا پهلوی (سلطنت طلبان)” و “مریم رجوی (مجاهدین خلق)” از جریانات ضد اسرائیلی نوار غزه که توسط گروه “حماس” و “جمهوری اسلامی” حمایت میشوند، داغ است.
۶ دسامبر ۲۰۱۷ رئیس جمهور آمریکا از طرح انتقال سفارت کشورش از “تل آویو” به “اورشلیم” حمایت کرد. روندی که علی رغم تصویب آن توسط کنگره آمریکا در سال ۱۹۹۵، توسط روسای جمهور این کشور با تمدید شش ماهه معلق میشد. سرانجام در ماه می ۲۰۱۸ مصادف با ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ایالات متحده سفارت جدید خود در اورشلیم را افتتاح کرد.
به دنبال این موضوع، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی گروه حماس این اقدام دونالد ترامپ را “سرآغاز تحولات وحشتناک در منطقه” خواند.
همزمان با تهدیدات گروه تروریستی حماس و روسای جمهور ایران و ترکیه که خواستار مقابلهی یکصدای فلسطینیها با این طرح شده بودند، اسرائیل زیر فشار شدید رسانههای اروپا به سرکوب اعتراضات علیه سیاست انتقال سفارت متهم شد. درگیریهایی که به کشته و زخمی شدن چند تن از افرادی شد که به تعبیر اسرائیل، با انهدام حفاظ مرزی، قصد ورود به خاک اسرائیل را داشتند.
در ایران اما تنها، اپوزیسیون برانداز “ری استارت” به رهبری سید محمد حسینی از این طرح حمایت کرد. لیدر این جنبش با انتشار بیانیهای، به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل را به یهودیان جهان تبریک گفت.
رضا پهلوی و مجاهدین خلق اما به “ابراز همدردی” با فلسطینیان و ارسال پیام “تسلیت” به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگران فلسطینی، اکتفا کردند.
پستهای مرتبط: