از برنامه یک تا برنامه ۱۹۳ ری استارت، ما به شما ثابت کردیم که هر چی که ادیان تا الان گفتند همش دروغ بود. یا نفهمیدن گفتن و یا مطالب رو از عرفا و اهل تصوف دزدیدن و به اشتباه تفسیر کردن و به شما ارائه دادن. دانشمندان بزرگ تاریخ بشریت، در این ۵۴۲۴ سال گذشته تا الان، هر کدومشون رسیدن به یک مقامی به یک نتیجهای به یک تفکری، مثل حافظ گفتن “دست از طلب ندارم تا کام من برآید، یا جان رسد به جانان یا جان زتن درآید”، یعنی متوجه شدن که هر چی که تا الان خوندن، هر چیزی که تا الان میدونستن و هر چیزی که تا الان بهش فکر میکردن، همش غلط بوده. بعد فهمیدن که سوادی بوده که هیچ سودی براشون نداشته و فرق سواد و علم رو هم در برنامهها توضیح دادیم که سواد هیچ سودی نداره برای تو، نه قبل از تولد سودی داره و نه بعد از مرگ و چون ریاستارت توصیفیست برای تو در سیر و سلوک قبل از تولد، ورود به کره زمین و بعد از مرگ، به همین خاطر سواد پاسخی برای نتایج ذهنی نداره!
الان شما تمام مردم ایران و تمام جهان رو بیار، مغزشون رو بذار سمت راست، شیخ بهایی سمت چپ، همه دانشمندان میگن آقا دانشمندی مثل شیخ بهایی نداشتیم ما، مثل فیض کاشانی ما نداشتیم! حالا مولوی که جهان رو گرفته و اینا، بزاریم کنار. پس مردم بیشتر میفهمن یا شیخ بهایی؟ همه میگن شیخ بهایی، همه دانشمندا میگن شیخ بهایی. شیخ بهایی میگه من اشتباه کردم، هر کاری کردم غلط بود، اشتباه کردم. فیض کاشانی همین رو میگه، هر چه کردیم در این راه غلط بود غلط، اشتباه بود. علم رسمی، سر به سر قیل است و قال، حرف مفت، چرت و پرت، فیزیک، ریاضی، شیمی. نه از آن کیفیتی حاصل، نه حال. هیچ سودی برای من نداشت، منو ببخش اشتباه کردم، همشون آخرش به این نتیجه رسیدن و رسماً اینو اعلام کردن.
من اصلاً همیشه بهتون گفتم، در برنامه ری استارت، برنامه علمی عرفانیه، از خودم هیچی نمیگم، دانشمندان اینجا لنگ انداختند، تا دانشمندانی مثل ابوعلی سینا که مقامی در عرفان نیاورد. ابوعلی سینا، خدای تو، از نظر شعور، هوش. اینکه تو خودت رو این وسط انداختی، ما رو کجا میبرید، خیلی مسخرست واقعاً، پس کسی راجع به تو فکر نمیکنه.
ابوعلی سینا، آخر عمرش دوتا کتاب داد بیرون گفت من هر کاری کردم اشتباه بود، من اصلاً اشتباه فهمیدم همه چیز رو، از رو ابوسعید ابوالخیر فهمید کلاً مسیر رو اشتباه میرفته و هر کاری کرده سودی برای اون دنیاش نداره و هیچ وقت موفق نمیشه و مقامی هم در عرفان نداره. در جدول تناوبی ادیان، حافظ هم هیچ مقامی نداشت، اما در تمام کتابخانههای مسیحیان، زرتشتیان، پارسی زبانان، شیعه، سنی، کتاب حافظی یافت میشود.
از برنامه یک تا برنامه ۱۹۳ ، شما ریاستارتیها داشتید سیر و سلوک تفکری و اندیشههای حافظ رو مرور میکردید، از برنامه ۱۹۴ وارد یک بردر (Border) جدید، وارد یک مرز کشور دیگر، وارد یک مرز تفکری دیگر، وارد مرزی شدید که میتونم راحت بهتون بگم: خوش آمدید به مرز مولانا جلال الدین محمد رومی بلخی خراسانی آلمانی فرانسوی ژاپنی، از امروز وارد مرز مولوی شدید. یعنی از برنامه ۱۹۳ ، دو خط کشیده شد، پس از حافظ دور شدیم، وارد مسیر جناب آقای مولوی شدیم و مولوی چی میگه؟ میگه: “عطار روح بود و سنایی دو چشم او، ما از پی سنایی و عطار آمدیم”.
پس معلومه از برنامه ۱۹۴ تا ۲۹۴ ما تو مرز جناب آقای مولوی داریم حرکت میکنیم، از ۲۹۴ تا ۳۹۴ وارد بردر و مرز جناب آقای سنایی میشیم، از ۵۰۰-۶۰۰ به بعد اگر خدا رحمت نکنه شما و ما رو، وارد تفکرات جناب آقای عطار نیشابوری میشیم. چرا؟ چون مولوی رسماً گفته که: “هفت شهر عشق را عطار گشت”، پس هر چی در برنامه ۱۹۳ به قبل من تا الان گفتم، سیر و سلوک جناب آقای حافظ بوده، ۱۹۳ مرز ورود به مولوی بود که یه خرده سر و صدا کرد برنامش و نگاه مولویه، هر چی به این جهان هستی بریم بالاتر در رتبات عرفانی در پلکان عرفان و تصوف، گیجتر میشیم و همه چیز دوباره ریاستارت میشه.
به مرز جناب آقای مولانا خوش آمدید. از اینجا به بعد یه خورده دو حس خیال و وهم در لا به لای تفسیرها بهتر دیده میشود و راحتتر میفهمید که هیچی نمیفهمید. ولکام تو صد و نود و چهارمین برنامه ریاستارت یا اولین برنامه ورود به مرز مولوی. ولکام مای فرند.
موضوعات برنامه ۱۹۴ ری استارت:
- مرز مولوی!
- ریاستارتیها، چند دسته هستند؟
- راز بزرگ حوری و غلمان!
- چرا سگ با ده خصلت صوفیان، نجسه؟!
- چکار کنیم تا صوفیسم را بیابیم؟!
- چگونه بچهای تولید کنیم که به بهشت برود؟
- در دنیای بعد چگونه سکس خواهیم کرد؟!
- …
۱۶ آذرماه ۱۴۰۰
ری استارت یک برنامه علمی و عرفانی است!
لطفاً به ترتیب گوش کنید وگرنه نمیفهمید!
و بهتر است، برنامهها را تصویری ببینید ولی…
برنامههای صوتی به ترتیب در «اینجا»