آیا بزودی رژیم ایران، عنان اختیار نظامی را از کف داده و آغاز کننده جنگی دیگر خواهد بود؟

رژیم آخوندی تروریستی ایران

همانطور که انتظار می‌رفت پرزیدنت ترامپ قطعنامه مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر محدودیت رئیس جمهور برای جنگ (بخوانید برای جنگ با ایران) را وتو کرد و مجلس سنا نیز با اکثریت جمهوریخواه این وتو را تائید نمود.
دموکرات‌های آمریکا برای بی‌اثر کردن وتوی پرزیدنت ترامپ نیاز به تصویب مجدد این قطعنامه با اکثریت مطلق، یعنی همراه کردن تمام جمهوریخواهان دارند که تقریباً غیرممکن است.

بنابراین، از این پس پرزیدنت ترامپ هر زمان که اراده کند می‌تواند از اهرم نظامی علیه رژیم تروریستی جمهوری اسلامی استفاده کند. لازم به ذکر است رئیس جمهور آمریکا اختیار لازم برای اقدام نظامی علیه گروه‌های تروریستی را داشت. همانطور که پیشتر پرزیدنت ترامپ و وزیر خارجه آمریکا مایک پمپئو اعلام کرده بودند علاقمند به آغاز جنگ نیستند اما به شدیدترین شکل ممکن به تهدیدات پاسخ خواهند داد.

با اقدامات لیدر ری استارت در آگاه سازی مردم و برنامه‌ها و چالش‌هایی که موجب قیام گسترده در سال ۹۶ شد، پرزیدنت ترامپ مجاب شد از توافق برجام خارج شده و تحریم‌ها را برگرداند. در همین راستا تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران دست ترامپ را در جهت اعمال اهرم نظامی بازتر کرد اما دموکراتهای حامی رژیم تروریستی ایران تمام تلاش خود را برای زمینگیر کردن دولت پرزیدنت ترامپ در ابعاد داخلی و خارجی انجام دادند. در نهایت آنان موفق شدند قطعنامه الزامِ پرزیدنت ترامپ برای کسب اجازه از مجلس نمایندگان قبل از وارد شدن به درگیری نظامی را تصویب کنند.
اما وتوی پرزیدنت طبق وعده‌ای که داده بود و تایید سنا، تلاش‌های چند ساله دموکراتهای حامی رژیم ایران را ناکام گذاشت. آنهایی که هر روز اسناد تازه‌تری از ارتباط غیرقانونی و پشت پردهٔ‌شان با رژیم تروریستی ایران رو می‌شود.

با توجه به اینکه رژیم در فساد و منجلاب غرق شده و راه‌های تنفس اقتصادیش محدود و محدودتر شده، با سقوط قیمت نفت عملاً دور زدن تحریم‌ها برای تأمین مالی تروریسم نیز بی‌معنی شده است.
شاید رژیم فکر می‌کرد بتواند از بحران کرونا بعنوان دروازه برون رفت از مشکلات استفاده کند، اما با سیاست‌هایی که در پیش گرفته، همانند کسی است که در باتلاق گیر افتاده و با دست و پا زدن بیشتر، بیشتر در آن فرو می‌رود!

گروه‌هایی که تحت نام اپوزسیون تلاش می‌کردند به تغییر پوسته رژیم کمک کنند و یا اینکه محوریت توجه آمریکا در حمله احتمالی نظامی را کسب کنند، حتماً تاکنون جایگاهشان در امتحانات سنجش صداقت اندیشه و عمل (عدد اتمی و جرمی) برای پرزیدنت ترامپ و پمپئو آشکار شده است. اما باید پرسید علیرغم تلاش بسیار زیاد ری‌استارتی‌ها و سانسور و بایکوت شدیدی که بر آنان اعمال شد، آیا آگاهی لازم در اکثریت مردم نیز شکل گرفته است؟!

ویروس عرفانی کرونا بعنوان یک هشدار، بخشی از این آگاهی عمومی را تزریق کرد. با توجه به اینکه به دلیل نرسیدن به اکثریت ۵۱% در فاز ۲ هستیم و لیدر ری استارت مجدداً در توئیتی بر قطعی بودن جنگ تأکید کرد، باید منتظر بود و دید چه زمانی رژیم تروریستی ایران، عنانِ اختیار نظامی را از کف داده و پرزیدنت ترامپ را به واکنش متقابل وادار خواهد کرد؟ واکنشی که رئیس جمهور آمریکا حتماً می‌بایست به عواقب آن فکر کرده باشد و واقعی‌ترین، مردمی‌ترین، با برنامه‌ترین و عملگراترین نیروی اپوزیسیون را برای در دست گرفتنِ کنترل امور، راضی نموده باشد!

پست‌های مرتبط:

اطلاع از نظرات جدید
از طریق ایمیل، مطلع کن من را از:
2 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه نظرها